Luja HT parempi Salon illassa

10.2.2016

Luja HT kohtasi keskiviikko-iltana Kiekkohait Salossa. Joukkue lähti jälleen tasan kolmella kentällisellä matkaan, kun loukkaantumisten takia oli pelaajia pois. Suurimpana menetyksenä pistepörssin kärki Miika Raittinen.  Kotijoukkue Kiekkohait sai paremman alun otteluun ja meni 1-0 johtoon. Luja tuli kuitenkin tasoihin erän puolessa välissä ja meni vielä johtoon 2-1 ennen erätaukoa.

Toisessa erässä Luja lisäsi johtoaan jo 1-4:n ennen erän puolta väliä. Puolen välin jälkeen Lujan Ari-Pekka Mäkinen joutui suihkuun, mutta Kiekkohait eivät pysyneet käyttämään ylivoimaa hyväkseen. Sen sijaan Luja karkasi lopullisesti ensin tasavajaalla ja sitten alivoimalla. Kiekkohait saivat kuitenkin erän loppuun yhden ylivoimamaalin ja erätauolle mentiin lukemissa 2-6.

Kolmas erä oli jälleen kosmetiikkaa ja Luja takoi siinä vielä viisi maalia ja Kiekkohait yhden. Loppunumerot olivat siten 3-11. Ilahduttavaa Lujan pelissä oli, että tällä kertaa maaleja iskettiin myös kakkos- ja kolmoskenttien toimesta. Varsinkin kun Raittinen oli poissa. Siten tällä kertaa suurimmat pistesaaliit keräsivät Niklas Kulmanen (3+1) ja Turkka Hirvineva (1+3). Lauantaina Luja kohtaa paikallisvastustaja KK-V:n kotihallissaan.