Luja HT ja Kiekkohait tasatulokseen

27.2.2016

Luja HT:n ja Kiekkohaiden ensimmäinen Playoff-ottelu päättyi tasatulokseen 3-3 (0-1, 1-2, 2-0).

Luja HT aloitti kevään playoff-ottelut Salossa perjantaina. Kiekkohait eivät ole antaneet runkosarjassa kovinkaan hyvää vastusta Lujalle, mutta toisin kävi tällä kertaa. Luja meni ensimmäisessä erässä 1-0 johtoon Miika Raittisen maalilla.

Toisessa erässä Kiekkohait tulivat tasoihin, mutta Luja HT teki erässä kaksi maalia. Ensin Miika Raittinen teki illan toisensa ja Teemu Setälä vei Lujan 3-1 johtoon. Kolmannessa erässä Lujalla oli musta hetki ennen erän puolta väliä. Kiekkohait tulivat puolessa minuutissa tasoihin ja ottelu päättyi tasan.

Molemmille joukkueille siten yksi piste ottelusta. Toinen osaottelu pelataan tänään lauantaina Huittisissa. Jos pisteet otteluista ovat lauantain varsinaisen peliajan jälkeen tasan, haetaan ratkaisu jatkoerässä.