Erikoistilanteet ratkaisivat lauantaina

18.9.2016

Luja HT kohtasi lauantaina kotihallissaan Salon Kiekkohait. Ottelussa tehtiin maaleja lähinnä erikoistilanteista. Lopulta Luja ratkaisi ottelun kolmannessa erässä ja loppulukemat olivat 5-3 (0-2, 2-0, 3-1).

Luja HT avasi kautensa jääkiekon 2-divisioonassa lauantaina. Huittisten jäähalliin Lujan vieraaksi oli saapunut Kiekkohait Salosta. Ensimmäinen erä meni vieraille 2-0. Ensimmäinen maali syntyi erän puolessa välissä tasakentällisin. Toinen maali olikin ottelun ensimmäinen ylivoimamaali erän loppupuolella. Toisessa erän alussa Luja kavensi myös ylivoimalla. Kauden avausmaalista vastasi Veli-Pekka Reiman. Luja tuli vielä ennen erän loppua tasoihin Miika Raittisen maalilla. Kolmanteen erään mentiin tasatilanteessa 2-2.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet näyttivät, että ylivoimakuviot toimivat heti kauden alussa. Erän kaikki neljä ylivoimaa käytettiin hyväksi. Kahdesta ensimmäisestä vastasi Luja. Heti erän alkaessa Jussi Mäkelä onnistui ja kolmisen minuuttia erän alusta Ari-Pekka Mäkinen vei Lujan jo 4-2 johtoon. Kiekkohait tulivat vielä maalin päähän kolme minuuttia ennen erän loppua, myös ylivoimalla. Lopullinen ratkaisu nähtiin minuutti ennen erän loppua kun Raittinen iski illan toisensa. Ottelu päättyi Lujan voittoon 5-3.