Vuoden 2016 parhaat yleisurheilijat on valittu

20.11.2016


Vuoden 2016 parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat palkittiin 20.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Hermanni Hakasuo ja parhaaksi naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Parhaaksi nuoreksi mieheksi Robert Silenko ja naiseksi Aino Eno. Paras poika on Henrik Lehtinen ja tyttö Olivia Kärki. Parhaat aikuisurheilijat ovat Virpi Laine ja Jouko Mahlamäki. Paras valmentajatiimi on Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Vuoden parhaat yleisurheilijat valittiin 20.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Hermanni Hakasuo ja naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Robert Silenko ja nuori nainen Aino Eno. Paras poika on Henrik Lehtinen ja tyttö Olivia Kärki. Lupaava poika Elmeri Kivipelto ja tyttö Elle Kariniemi.

Paras joukkue on T15-viestijoukkue: Aino Eno, Lotta-Maria Maine, Niina Mäkelä ja Nea Peltola.

Parhaat aikuisurheilijat ovat Virpi Laine ja Jouko Mahlamäki.

Parhaaksi valmentajaksi valittiin valmentajatiimi Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Paras Lady-Triangelin pistenainen on Aino Eno.

Tilaisuudessa huomioitiin myös SM-kisaosallistujat: Aino Eno, Aleksi Hakanen, Frans Hakasuo, Hermanni Hakasuo, Juha-Matti Iso-Jaakkola, Pinja Koivumäki, Maria Laineenoja, Lotta-Maria Maine, Niina Mäkelä, Nea Peltola, Robert Silenko ja Lilli Virtanen.

Palkinnon saivat myös A-luokan tuloksen tehneet ja/tai pm-mitalin saavuttaneet: Elle Kariniemi, Olivia Kärki, Aino Lausniemi, Eerik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Erkka Maine, Siiri Mäkelä, Matilda Ojainmaa, Emmi Pohjolainen, Pinja Rintala, Lauri Ruohomaa ja Jere Salo.

Tilaisuudessa huomioitiin myös urheilukouluohjaajat Helena Kaasalainen, Virpi Laine, Sanna Mäkelä, Liisa Riihimäki ja Jari Maine.