Luja HT voitti kotona ja hävisi Paimiossa jatkoajalla

16.1.2017

Keskiviikkona Luja HT voitti kotonaan Salon Kiekkohait lukemin 7-2 (3-0, 2-0, 2-2). Lauantaina Paimiossa kotijoukkue Haka oli vahvempi lukemin 4-3 JA (1-0, 1-2, 1-1, 1-0).

Keskiviikkoiltana Huittisten jäähallissa pelattiin 2-divisioonan ottelu Luja HT vastaan Salon Kiekkohait. Edellisessä ottelussa Luja voitti selvin lukemin KK-V:n ja sitä odotettiin jälleen. Luja ei pettänyt yleisöä ja vei ottelua heti alusta asti. Ensimmäinen maali syntyi ajassa 4.10 Niklas Kulmasen lavasta. Ajassa 5.20 Luja johti jo 3-0. Toisesta maalista vastasi Anton Anttila ja kolmannesta Arttu Puputti. Ensimmäisessä erässä ei nähty lisämaaleja vaikka Luja ottelua hallitsikin selvästi.

Toisen erän puolessa välissä Miika Raittinen vei Lujan jo 4-0 johtoon. Vierailija Kiekkohaita ei voinut yrityksen puutteesta syyttää, mutta kotijoukkue oli yksinkertaisesti parempi. Viimeisimmän vieraiden rypistyksen katkaisi Lujan viides maali erän loppupuolella. Maali syntyi ylivoimalla ja maalintekijänä oli Kulmanen toistamiseen.

Kolmas erä meni hieman pelailuksi. Erän puolessa välissä nähtiin maalien suma kun vajaassa minuutissa Luja teki yhden ja Kiekkohait kaksi maalia. Lujan maalintekijänä oli Lauri Metsämäki. Loppulukemat 7-2 viimeisteli Otto Rantanen. Luja kasvatti jälleen sarjajohtoaan, kun pahin haastaja KuKi hävisi jatkoajalla Eurajoella.

Lauantaina Luja HT kohtasi iltaottelussa Hakan Paimiossa. Haka oli ottelussa selvästi Lujaa edellä. Muutaman pelaajan poissaolo oli muuttanut Lujan kokoonpanoja, mutta joukkue onnistui taistelemaan ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla kotijoukkue otti ansaitun voiton lukemin 4-3. Lujan pisteen takuumiehenä oli maalivahti Joonas Suomela, joka torjui ottelussa peräti 44 kiekkoa. Lauantaina Luja matkustaa jälleen iltaotteluun Kupittaalle, jossa vastaan asettuu Chiefs.