Sarjajumbo haastoi Luja HT:n

9.2.2017

Keskiviikkona Luja HT vieraili sarjajumbon vieraana Raisiossa. RNK Hoci oli lähtenyt sarjasijoituksestaan huolimatta tosissaan otteluun. Ottelu päättyi lopulta Luja HT:n voittoon lukemin 1-4 (0-2, 1-1, 0-1).

Keskiviikkona Luja HT lähti Raisiosta hakemaan varmoja pisteitä, jotka ovat elin tärkeitä lohkovoiton kannalta. Sarjajumbo RNK Hoci oli lähtenyt otteluun tosissaan ja siitä tuli kunnon kamppailu.

Ensimmäisessä erässä Luja antoi kotijoukkueelle mahdollisuuden ottamalla kaksi rangaistusta. Kotijoukkue ei kuitenkaan niitä käyttänyt. Erän loppupuolella Luja käytti omat paikkansa. Ensimmäinen maali syntyi alivoimalla, kun erää oli jäljellä vajaat viisi minuuttia. Maalintekijänä oli pistepörssin kärki Miika Raittinen. Reilu minuutti ennen erän loppua Luja HT meni 2-0 johtoon. Kapteeni Antti Nurminen heilutti verkkoa Veli-Pekka Reimanin ja Raittisen esityöstä.

Toisessa erässä maalinteon aloitti kotijoukkue RNK. Viitisen minuuttia erää oli kulunut, kun syntyi 1-2 kavennus. Toisessa erässä molemmat joukkueet kärsivät kaksi rangaistusta. Jälkimmäisen kotijoukkueen jäähyn aikana onnistui Lujan ykkösylivoima viemään joukkueen 1-3 johtoon. Tällä kertaa maalintekijänä toimi Reiman ja syöttäjinä Nurminen sekä Raittinen.

Luja jatkoi läpi ottelun vahvaa pelaamistaan ja teki kolmannessa erässä vielä loppulukemiksi 1-4. Maalintekijänä osumassa oli Niklas Kulmanen. Näin tärkeät pisteet matkasivat Huittisiin. Samaan aikaan sarjan kakkonen KuKi voitti oman ottelunsa ja tilanne kärjessä pysyi ennallaan. Ennen kahta viimeistä ottelua Luja johtaa KuKia kahdella pisteellä. Tämä tarkoittaa sitä, että lauantain kohtaamisessa Kukia vastaan Luja voi voitolla varmistaa lohkon ykkössijan. Ottelu pelataan Lujan kotijäällä Huittisten jäähallissa.