Välierät jatkuvat lauantaina

3.3.2017

Rockets voitti Luja HT:n toisessa välierässä 4-3 (1-1, 1-1, 2-1). Kolmas välierä pelataan lauantaina Huittisissa.

Jääkiekon 2-divisioonan välierässä Loimaalla Rockets laittoi Luja HT:n ahtaalle ja vei lopulta ottelun nimiinsä 4-3. Otteluvoitot ovat nyt tasan 1-1 ja kolmas ratkaiseva ottelu pelataan lauantaina. Rockets meni ottelussa viiden minuutin jälkeen 1-0 johtoon, mutta Luja tasoitti ottelun erän puolessa välissä. Maali syntyi ylivoimalla ja maalintekijänä oli Antti Nurminen. Erän toisella puolikkaalla ei nähty lisämaaleja.

Toisessa erässä Luja siirtyi jälleen johtoon. Kokoonpanoon palannut Niklas Kulmanen viimeisteli osuman. Kuten ensimmäisessäkin erässä, erän puolessa välissä syntyi Rocketsin tasoitus ylivoimalla. Myös toisen erän jälkipuoli oli maaliton. Kolmannessa erässä nähtiin vauhdikas erän alku kun Rockets meni kahdella maalilla 4-2 johtoon. Erää oli ehditty pelata vasta vajaat kolme minuuttia. Luja sai kavennuksen aikaseksi vajaat viisi minuuttia erän alusta. Tällä kertaa maalitekijänä toimi Esa Väisänen. Luja haki tasoitusta erän loppuun asti, mutta tuloksetta.

Rocketsin voitettua ottelun, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu lauantaina klo 16. Ottelun voittaja jatkaa finaaliin. Lujan valmentaja Ari-Pekka Mäkelä totesi ottelun jälkeen, että kotijoukkue Rockets taisteli hyvin ja pystyi prässäämään Lujan peliä. –Kaverilla oli parempi tahto kuin keskiviikkona, vaikka meidänkin peli kulki paremmin kuin keskiviikkona. Olihan meillä omat paikkamme, mutta niitä ei käytetty, analysoi Mäkelä. Lauantaina on odotettavissa tiukka vääntö, kun sarja huipentuu kolmanteen otteluunsa. –Huomenna uusi yritys ja varmasti tulee hieno ottelu, ennakoi Mäkelä.

Bobby