Lujan parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat v. 2017

27.11.2017

Palkituista paikalla olivat (etualalla:) Eerik, Liina, Sakari, Pinja, Olivia, Sanni, Elle, Siiri, Lotta-Maria, Henna, Fanni (takarivissä:) Virpi, Elmeri, Lilli, Henrik, Hermanni ja Aino. (kuva Marjo Lehtinen)
Palkituista paikalla olivat (etualalla:) Eerik, Liina, Sakari, Pinja, Olivia, Sanni, Elle, Siiri, Lotta-Maria, Henna, Fanni (takarivissä:) Virpi, Elmeri, Lilli, Henrik, Hermanni ja Aino. (kuva Marjo Lehtinen)

Vuoden 2017 parhaat yleisurheilijat ja muut toimijat palkittiin 26.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Hermanni Hakasuo ja parhaaksi naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Parhaaksi nuoreksi mieheksi valittiin Trin Lipiäinen ja naiseksi Lotta-Maria Maine. Paras poika on Henrik Lehtinen ja tyttö Elle Kariniemi. Lupaava poika on Eerik Lehtinen ja tyttö Siiri Mäkelä. Paras aikuisurheilija on Virpi Laine. Parhaat valmentajat ovat Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Vuoden parhaat yleisurheilijat valittiin 26.11. pidetyssä palkitsemistilaisuudessa. Parhaaksi miesurheilijaksi valittiin Hermanni Hakasuo ja naisurheilijaksi Pinja Koivumäki. Paras nuori mies on Trin Lipiäinen ja nuori nainen Lotta-Maria Maine. Paras poika on Henrik Lehtinen ja tyttö Elle Kariniemi. Lupaava poika on Eerik Lehtinen ja tyttö Siiri Mäkelä.

Paras joukkue on N17-viestijoukkue: Aino Eno, Veera Matintalo ja Lotta-Maria Maine.

Paras aikuisurheilija on Virpi Laine.

Parhaiksi valmentajiksi valittiin Kari-Pekka Lax ja Jyrki Välkkynen.

Parhaana Triangelin pistemiehenä palkittiin Juha-Matti Iso-Jaakkola ja Lady-Triangelin pistenaisena Pinja Koivumäki.

Tilaisuudessa palkittiin myös SM-kisaosallistujat: Aino Eno, Hermanni Hakasuo, Pinja Koivumäki, Virpi Laine, Trin Lipiäinen, Jouko Mahlamäki, Lotta-Maria Maine ja Robert Silenko.

Palkinnon saivat myös A-luokan tuloksen tehneet ja/tai pm-mitalin saavuttaneet: Juha-Matti Iso-Jaakkola, Elle Kariniemi, Olivia Kärki, Liina Laine, Eerik Lehtinen, Elmeri Lehtinen, Henrik Lehtinen, Sakari Mäkelä, Siiri Mäkelä, Sanni Pihko, Eevi Pohjolainen, Emmi Pohjolainen, Jere Salo ja Lilli Virtanen.

Tilaisuudessa huomioitiin myös urheilukouluohjaajat Virpi Laine, Sanna Mäkelä ja Liisa Riihimäki  sekä apuohjaajat Aino Eno, Fanni Kaasalainen, Henna Kaunistola, Lotta-Maria Maine, Veera Matintalo, Niina Mäkelä ja Nea Peltola.