Karnevaaleilta kaikenvärisiä mitaleita

2.7.2018

Kokemäellä pidetyissä Kiekko- ja kuulakarnevaalien nuorisokilpailusta Lujan edustajat saivat kotiintuomisiksi kaikenvärisiä mitaleita. Eerik Lehtinen otti P11-sarjan kuulasta kultaa, Henrik Lehtinen P14-sarjan kuulasta hopeaa samoin kuin Liina Laine T10-sarjan kiekosta. Kuulasta Liina otti pronssia samoin kuin Emmi Pohjolainen T14 -sarjassa. Lotta-Maria Maine oli mukana Kestävyys- pituus ja loikkakarnevaaleilla Jämsässä. Siellä hän sijoittui kolmanneksi N17 -sarjan 3000 metrillä. Aino Eno oli toinen N17-sarjan 400 metrin aidoissa Aitajuoksukarnevaaleilla.

Karnevaaliviikonloppu houkutteli myös lujalaisia kilpakentille. Kokemäellä pidetyissä Kiekko- ja kuulakarnevaalien nuorisokilpailusta Lujan edustajat saivat kotiintuomisiksi kaikenvärisiä mitaleita. Eerik Lehtinen otti P11-sarjan kuulasta kultaa, Henrik Lehtinen P14-sarjan kuulasta hopeaa samoin kuin Liina Laine T10-sarjan kiekosta. Kuulasta Liina otti pronssia samoin kuin Emmi Pohjolainen T14 -sarjassa. Myös Severi Laine (P12) teki kilpailussa uuden ennätyksensä kiekonheitossa. Tulokset.

Lotta-Maria Maine oli mukana Kestävyys- pituus ja loikkakarnevaaleilla Jämsässä. Hän sijoittui kolmanneksi N17 -sarjan 3000 metrillä. Tulokset.

Aino Eno ja Juha-Matti Iso-Jaakkola kisasivat Aitajuoksukarnevaaleilla. Aino oli toinen N17-sarjan 400 metrin aidoissa. Tulokset.

Emmi Pohjolainen, Liina Laine ja Helinä Koivuranta ottivat osaa 40. Someron seiväskarnevaalien leirikilpailuun. Tulokset.