Lotta-Marialle ja Emmille KLL:n yleisurheilumestaruudet

18.9.2019

Lotta-Maria voitti sekä 800 että 3000 metrin matkat. (kuva Anu Heinonen-Seppälä)

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut pidettiin 14-15.9. Laitilassa. Lujan edustajia oli mukana kilpailussa, vaikka tällä kertaa he edustivatkin opinahjojaan. Lotta-Maria Maine oli yksi kilpailun tuplamestareista. Hän voitti hienosti sekä 800 että 3000 metrin matkat N19 -sarjassa. Myös Emmi Pohjolainen otti mestaruuden T15 -sarjan kuulassa ja oli neljäs 80 metrin aidoissa. Julia Kaasalainen, Aada Koivuranta, Sanni Pihko ja Emmi muodostivat viestijoukkueen, joka juoksi pronssille 4X100 metrin matkalla T15-sarjassa. Robert Silenko juoksi kisassa 100 metriä ja 400 metriä M19-sarjassa. Hän oli molemmilla matkoilla neljäs samoin kuin Henrik Lehtinen P15-sarjan kuulassa.