Syystripla 25.-26.9.2021

 

Lujan Syystripla

 

Tapahtumassa on  kolme suunnistusharjoitusta.

Lauantaina 25.9. klo 13 sprintti Lauttakylän keskustassa, samana iltana yösuunnistus klo 20.30 alkaen Hoopinkalliolla ja sunnuntaina 26.9. klo 11 finaalisuunnistus Hoopinkalliolla.

Kaikissa lähdöissä emit-leimaus.

 

Jotta saadaan yksittäisten starttien lisäksi vähän lisäsäpinää (ei kuitenkaan liian totista), niin harjoituksissa mukana seuraavanlainen pisteytys:

Jokaisen osakilpailun voittaja saa 15 pistettä, toinen 12, kolmas 10, neljäs 8, viides 6, kuudes 5, seitsämäs 4, kahdeksas 3, yhdeksäs 2, kymmenes 1, ja siitä eteenpäin myös 1 piste hyväksytystä suorituksesta.

Lisäksi jokainen kilpailija voi yhdestä kilpailusta saada 1,5 kertaiset pisteet. Tämän mahdollisuuden jokainen kilpailija saa itse päättää missä kilpailussa tämän edun käyttää, mutta se pitää ilmoittaa ennen starttia. Jos on mukana vain yhdessä startissa, on se automaattisesti 1,5 kertaiset pisteet. Jos taas ei ole huomannut ilmoittaa missä kilpailussa tämän edun käyttää, on se automaattisesti viimeinen kilpailu johon on osallistunut. 

Lisäksi jokainen kilpailija joka suorittaa hyväksytysti kaikki kolme rataa, saa siitä vielä 5 bonuspistettä lisää.

 

Paikkoja rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa, kuitenkin 15.9 mennessä. Tarkemmat ohjeet paikoista yms. saa ilmoittautumisen jälkeen.

 

Koko setin hinta 5 €, menetpä sitten yhden, kaksi tai kolme kertaa.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Marko Toivo puh. 050 370 2117 (iltaisin) tai marko.toivo(ät)gmail.com.