Kilpailuihin ilmoittautuminen

KAIKKI ILMOITTAVAT JA MAKSAVAT KILPAILUMAKSUNSA ITSE  (poikkeus joukkuekilpailut) ja saavat myöhemmin kuitteja vastaan maksut palautuksena Lujalta. Ilmoittautumismaksun kuitteja vastaan takaisin saa SM-kilpailuista, pm-kilpailuista, TJIG:stä, YAG:sta ja lajikarnevaalien yhteydessä järjestettävistä kilpailuista.
Kuitit voi lähettää rahastonhoitajalle, Jari Laineenojalle, Laineentie 66, 32700 Huittinen, mielellään ei yksitellen vaan useampi kuitti kerralla. Kuitista pitää ehdottamasti ilmetä mikä kilpailu on kyseessä, jotta rahastonhoitaja tietää onko kyseessä jokin yllämainittu kilpailu. Jos se ei kuitista selviä, ilmoittautumismaksua ei urheilijalle makseta takaisin.
Muistakaa mainita tilinumero, jonne maksut voi palauttaa.
Kilpailumaksuetu koskee kaikkia yu-maksun maksaneita.
Jotkut kilpailujärjestäjät ovat jo siirtyneet kilpailukalenterissa järjestelmään, jossa ilmoittautumisen yhteydessä vaaditaan maksu heti nettipankissa.

 

 

Yleisurheilukisojen tuloksia yleisurheilun nettisivuille päivittää Marjo Kankaanranta-Lehtinen. Hän lähettää kisojen tuloksia myös Lauttakylä-lehteen.
Mutta, jotta hän tietäisi missä kilpailuissa olet käynyt/nuoresi on käynyt, häntä pitää informoida siitä. Eli jos haluat tuloksesi näkyvän Lujan yleisurheilun nettisivuilla ja lehdessä, laita viestiä Marjolle. Kätevimmin se käy, kun ilmoittauduttuasi Kilpailukalenteri.fi:n kautta saat kuittauksen ilmoittautumisestasi sähköpostiisi, välität sen viestin eteenpäin Marjolle. Tai voit myös lähettää tekstiviestin.
Marjon sähköpostiosoite on marjo.lehtinen@pp.inet.fi ja puhelinnumero 0500 831 841.