uutisarkisto

Piirikunnallisissa yleisurheilukilpailuissa Suodenniemellä 15.8. lujalaiset keräsivät yhteensä 13 pokaalia ja ruusua. Voiton veivät Erkka Maine sekä pallossa että 600 m:llä, Janna ja Julia Häihänen pituudessa sekä Annika Savolainen kuulassa. Toisella sijalla olivat Lotta-Maria Maine, Julia ja Rene Kömi 600 m:llä, Janna pallossa ja Marika Haavisto kuulassa. Kolmanneksi tulivat Lotta-Maria pallossa, Annika korkeudessa ja Henrik Vahela pituudessa.
Piirikunnallisissa Eeliksen muistokisoissa Kiukaisissa 13.8. lujalaiset kahmivat 13 mitalia. Voiton ottivat Jenni Häihänen 40 m:llä, Erkka Maine pallossa, Lotta-Maria Maine pallossa, Frans Hakasuo pallossa, Janna Häihänen 40 m:llä ja pituudessa, Heidi Savolainen 300 m:llä ja Annika Savolainen korkeudessa. Annikan tulos 130 oli myös uusi Lujan 11-vuotiaiden ennätys.
Harjavallassa 14.-16.8. pidetyissä 15- ja 14-vuotiaiden SM-kilpailuissa Saana Kankaanpään sijoitus 2000 m:llä oli 13. Hänen aikansa oli 7.23,31. 800 m:llä hän oli 18. ajalla 2.34,20.
Siikaisissa kisattiin suunnistuksen aluemestaruusmitaleista 15.8. pitkien matkojen merkeissä. Mitaleista vastasivat jälleen Tapio Keskitalo (H20-sarja: kulta), Kati Yli-Sipilä (D35: kulta), Juhani Keskitalo (H16: hopea) ja Terhi Matintalo (D35: pronssi).
Riihimäellä 16.8. pidetyissä 19-vuotiaiden SM-kilpailuissa Juha-Matti Iso-Jaakkola voitti 110 metrin aidat. Hänen aikansa oli 14,69.
Urjalan Urheilijoiden mestaruuskilpailuissa 12.8. Häihäsen siskokset kahmivat mitalit. Jenni voitti T5-sarjan 40m. Janna nappasi T9-sarjassa kultamitalin kolmesta lajista: 40 m:llä, pituudessa ja kuulassa. T13-sarjan keihäässäkin hän oli seitsemäs. Julia otti hopeamitalin T11-sarjassa 60 m:llä ja pituudessa.
Kansallisissa Tyttö- ja poikaolympialaisissa Kokemäellä 12.8. Marika Haavisto paransi jälleen Lujan ennätystä kuulassa, 836, voittaen sarjansa. Myös Veera Matintalo voitti 40 m:llä ja Tuomas Tuomola 1000 m:llä. Hopeamitalin saivat Lotta Maine 40 m:llä, Erkka Maine pallossa, Veera Matintalo junnukeihäässä ja Fanni Kaasalainen sekä 60 m:llä että pituudessa. Pronssia saivat Tuomas ja Eero Tuomola sekä Annika Savolainen kuulassa.
Toijala Junior Gamesissa 9.8. Marika Haavisto työnsi kuulaa jälleen uuden Lujan ennätyksen: 789, sijoittuen kilpailussa toiseksi.
Timanttikisat (9.8.2009)
Sastamalassa 8.8. pidetyissä Timanttikisoissa Jouko Mahlamäki juoksi 3000 m:llä kahdeksanneksi. Hänen aikansa oli 9.00,39.
4.8. Urjalassa pidetyissä piirikunnallisissa Säästöpankin kesäkisoissa Janna Häihänen voitti T9-sarjan 40 m:n juoksun ja tuli toiseksi kuulassa. T15-sarjan keihäässä hän oli seitsemäs. Jenni juoksi toiseksi T5-sarjan 40 m:llä ja 11-vuotias Julia hyppäsi pituutta T13-sarjassa yhdeksänneksi.