SUUNNISTUS

Viimeisiä viedään

 

Vähiin käy ennen kuin loppuu... Lujan kauden 2022 viimeiset viikkorastit on käsillä. Pahkiovuorella pääsee suunnistamaan omatoimisesti niin valoisalla kuin pimeässäkin perjantaihin 30.9. asti. Rasteilla on heijastimet. Ja kun kaikki Pahkiovuoren radat on kahlattu läpi, on aika siirtyä harjun maisemiin. Viimeiset viikkorastit on poikkeuksellisesti perjantaina 30.9. Valoisan ajan lähdöt klo 17:00-18:00 ja yörastien lähdöt klo 20:00-20:30. Myös näillä rasteilla on heijastimet ja kun harjulla sekä kulkukelpoisuus, että näkyvyys ovat hyviä, niin näille yörasteille uskaltaa vähän kokemattomampikin tulla!

 

Eikä suunnistus tähän oikeasti lopu. Satakunnan alueen Q-cup alkaa lokakuussa ja Lujan järjestämä osakilpailu on marraskuussa. Marras-joukuussa on luvassa myös Lujan oma pikkujoulusuunnistus, josta lisätietoa tulee pian. Joulukuussa alkaa myös Satakunnan WSC joka jatkuu helmi-maaliskuulle. Ja huhtikuussa alkaakin suunnistuksen alkeet ja jatkokurssi kansalaisopistolla. Siitäkin lisätietoa lähempänä. 

Oravacupin lähtöpaikan toimitsijoina Terhi, Jussi ja Petri.

 

 

Oravacupin 6. osakilpailu Kännölässä

 

Oravacup suunnistettin ke 31.8. aurinkoisessa, mutta koleassa säässä. Ratamestari Kaisa Teerikoski oli suunnitellut radat uuden sprinttikartan ja metsäisen Kännönvuoren maastoihin. Tulokset löytyvät kisasivulta. 

Uutisia

Oravacupin tulokset

31.8.2022
Oravacupin 6 osakisa suunnistettiin Kännönvuorella Huittisissa. Tulokset löytyvät kisasivuilta.

Uusi sprinttikartta pääsee käyttöön!

22.8.2022
Lujan uusi kartta Kännölästä vesitornille saa tulikasteensa 30. ja 31.8. kun kartalla kisataan tiistaina kaupunginmestaruuksista ja keskiviikkona Oravacup-osakilpailussa.

Suunnistuksen alkeet kurssi

28.3.2022
Oletko haaveillut osallistuvasi Jukolan viestiin? Tai iltarasteille? Epäiletkö eksyväsi patikointi- tai metsästysreissulla? Nyt Luja järjestää yhdessä kansalaisopiston kanssa matalan kynnyksen suunnistuksen alkeet kurssin. Kurssi on tarkoitettu kaiken ikäisille ja on maksuton.