SUUNNISTUS

Haluatko suunnistaa ihan hirveesti?

Uutta kaudelle 2023!

 

Tulevalle kesälle otetaan käyttööön Lujan rasteilla kausikortti. Ei siis lippujen tai käteisen kuskaamista enää rasteille. Kortti maksaa 60€ ja sillä saa käydä kaikilla Lujan rasteilla kesän 2023. Kortti on henkilökohtainen ja sen voi maksaa suoraan tilille tai Smartumin, Epassin tai Edenredin sovelluksella. Lisätiedot ja kortin tilaus Marko Toivo P: 050 3702117 tai e-mail: marko.toivo@gmail.com

Suunnistusopetusta tarjolla keväällä!

 

Viime vuoden tapaan Lujan Suunnistusjaosto järjestää yhdessä Sataopiston kanssa Suunnistuksen alkeet kurssin. Kurssi sopii kaikille suunnistuksesta ja yleisesti luonnossa liikkumisesta kiinnostuneille. Lisätietoa ja ilmoittautumiset täältä.

 

Ja vähän jo kokeneemmille suunnistajille järjestetään uusi Suunnistuksen jatko-kurssi. Kurssilla on mahdollista kehittää omaa kartanlukutaitoa ja löytää uusia reittivalintoja. Lisätietoa ja ilmoittautumiset täältä.

 

Molemmat kurssit ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Uutisia

Suunnistajien kuntosalivuorot

11.11.2022
Suunnistajien kuntosalivuorot HAYO:n kuntosalilla on tiistaisin ja perjantaisin klo 18:30-20:00. Nyt on hyvä aika aloittaa tulevan kauden kuntopohjan rakennus.