uutisarkisto

Säästöpankki sponsoroi Lujan toisia viikkokisoja, joihin osallistui 54 kilpailijaa. Helteisenä iltana kilpailulajeina oli 150 m:n tai 200 m:n juoksu, pituus, pallonheitto ja korkeus.
Piirikunnallisissa Pyhäjärvi Gamesissa Eurassa 8.7. Erkka Maine voitti pallonheiton tuloksella 16,56. Samoin Oskari Kärki 1000m tuloksella 3.29,24. Erkka oli myös 40 m:llä toinen. Fanni Kaasalainen sai hopeaa sekä 60 m:llä että pituudessa. Kolmannelle sijalle tulivat Jenni Häihänen pallonheitossa ja Frans Hakasuo kuulantyönnössä.
Alastarolla kilpailtiin sunnuntaina suunnistuksen kansalliset Kesälaitumenrastit. Veera Matintalo (D10RR) ja Kati Yli-Sipilä (D35) veivät sarjojensa voiton ylivoimaisesti. Lisäksi Juhani Keskitalo oli H18-sarjan toinen.
Kati Yli-Sipilä suunnisti toiseksi D35-sarjassa ja Juhani Keskitalo kolmanneksi H18-sarjassa kesäkuun lopussa Sastamalassa kansallisessa Crescent-iltakilpailussa.
Jouko Mahlamäki juoksi kultaa veteraanien SM-kilpailuissa Tampereella 4.7. Hänen aikansa 10 000 metrin ratamatkalla 45-vuotiaiden sarjassa oli 33.42,77.
Lujan urheilukoululaiset kisasivat maanantai-iltana Ryhmärakentajien sponsoroimissa viikkokisoissa. 54 tyttöä ja poikaa, iältään 5-15 -vuotiasta, osallistui kilpailuun.
Pinja Koivumäki sai piirikunnallisissa Hippokisoissa Urjalassa 29.6. hopeisen mitalin keihäässä tuloksella 25,64 sekä pronssimitalit 60 m:llä (9,70), 60 m:n aidoissa (13,36) ja pituudessa (3,88).
Annika Savolainen voitti korkeuden tuloksella 141 piirikunnallisissa Eurajoella 1.7. Heidi Savolainen oli kolmas kuulassa ja aidoissa.
Marika Haavisto voitti 11-vuotiaiden sarjan kuulan tuloksella 9,56 kuulakarnevaaleilla Hämeenkyrössä 1.7. Samana päivänä Kokemäellä pidetyissä kiekkokarnevaalikisoissa Marika heitti kiekkoa neljänneksi (20,55), samoin kuin Janna Häihänen 10-vuotiaiden sarjassa (14,19). Kiekkokarnevaalien leirikilpailussa Kokemäellä 4.7. Marikan kiekko kantoi 21,14 ja kolmannelle sijalle.
Kirman piirikunnallisissa Kiikoisissa 16.6. ykkös- ja kakkossijoille ylsivät Jenni Häihänen 40 m:llä ja junnukeihäässä; Janna 60 m:llä ja pituudessa; Julia pituudessa; Erkka Maine 40 m:llä ja junnukeihäässä sekä Lotta 40 m:llä.