uutisarkisto

Lujan tämän kesän viimeiset viikkorastit ja kaudenpäätöstilaisuus pidettiin Vampulan Porsaanharjulla keskiviikkona. Parhaina suunnistajina palkittiin aikuisista Terhi Matintalo ja Juhani Keskitalo ja nuorista Veera Matintalo.
Jouko SM-voittaja (15.9.2009)
Kankaanpäässä 12.9. pidetyissä Suomen veteraaniliiton SM-maantiejuoksuissa Jouko Mahlamäki voitti 40-vuotiaiden 10 kilometrin matkan. Hänen aikansa, 33.22, olisi riittänyt nuorempienkin voittoon.
Tämänvuotiset triangelit pidettiin 13.9. Kokemäellä, jossa runsaslukuinen Lujan Minitriangelijoukkue otti voiton 178 pisteellä. Vsv sai 170 ja KK-V 132 pistettä. Lujan miesten Triangelijoukkueen pistesaalis oli 78. VsV:n pisteet olivat 72 ja KK-V:n 54.
Piirikunnallisissa Syysheitoissa Jämsässä 12.9. Marika Haavisto tuli toiseksi kuulassa, neljänneksi kiekossa ja viidenneksi keihäässä.
Perjantai-lauantai välisenä yönä kisattiin aluemestaruuksista yösuunnistuksessa Ulvilan Massilla. Jukka Keskitalo voitti H50-sarjan ja Tapio Keskitalo H20-sarjan. Petri Teerikoski oli toinen H35-sarjassa. Lasse Varjonen ja Juhani Keskitalo olivat kolmansia, sarjat H45 ja H16.
Maisematiemaraton (12.9.2009)
12.9. juostiin 13. Maisematiemaraton Urjalasta Huittisiin ja puolimaraton Punkalaitumelta Huittisiin. Warttimaraton kiersi 10,5 km lenkin Huittisissa. 5-13 -vuotiailla oli oma 0,4-4 km mittainen Minimaratoninsa. Lujalaisista mm. Ilkka Rantaniitty voitti, Terhi Matintalo oli toinen ja Saana Kankaanpää seitsemäs Warttimaratonilla. Puolimaratonilla Jenni Häylänen juoksi viidenneksi.
Tampereella Hippokilpailuissa 7.9. Marika Haavisto voitti 10-vuotiaiden kuulan tuloksella 841.
Sastamalassa juostiin 5.9. piirinmestaruusviestit. Lujalaisjoukkueista voiton veivät P11-sarjan pojat (Tuukka Mäkinen, Lauri Pitkänen, Tuomas Tuomola, Rene Kömi) 4x600 m:llä. Hopeaa 4x50 m:llä ja pronssia 4x400 m:llä ottivat T9-sarjan tytöt (Aino Eno, Anni Lähteenmäki, Janna Häihänen, Veera Matintalo).
Kansallisissa XVII Hervannan juhlakilpailuissa 6.9. Jouko Mahlamäki paransi Lujan ennätystä 10 000 m:llä. Hänen aikansa oli 32.18,83 ja sijoitus kolmas. Marika Haavisto paransi myös kuulassa Lujan ennätystä: 851. 3-ottelupisteissä hän oli kilpailussa kolmas.
Turussa 6.9. pidetyssä 7. Tilastopajacupissa Veera Matintalo työnsi kuulaa toiseksi pisimmälle ja juoksi 40 m:llä kolmanneksi. Janna Häihänen oli juoksussa kolmas ja pituudessa ja kuulassa viides.