uutisarkisto

Janakkala Games pidettiin 11.-12.7. Marika Haavisto työnsi kuulaa viidenneksi pisimmälle ja heitti keihästä seitsemänneksi pisimmälle.
Piirinmestaruusotteluissa Mynämäellä 8.7. Janna Häihänen teki uuden 9-vuotiaiden Lujan otteluennätyksen:710. Pistemäärä oli toiseksi paras peräti 46 kilpailijan joukossa. Marika Haaviston tulos oli 11. paras 10-vuotiaiden sarjassa, jossa oli 28 osanottajaa. Kuulan osalta hän oli kolmas.
Petteri Lax hyppäsi Lapuan Eliittikisoissa 8.7. tuloksen 779 ja sijoittui kolmanneksi.
Nuorisokansallisissa Varstakisoissa Urjalassa 12.7. Pinja Koivumäki voitti 15-vuotiaiden sarjan seipään ja oli toinen kiekossa sekä kolmas pituudessa. Veera Matintalo oli toinen pituudessa ja 1000 m:llä sekä kolmas 40 m:llä.
Kankaanpää Gamesissa 12.7. Oskari Kärki voitti 600 m. Saana Kankaapää tuli toiseksi 800 m:llä ja Pihla Kankaanpää neljänneksi 1000 m:llä.
Pyhäjärvi Gamesissa 9.7. Janna Häihänen otti voiton sekä 40 m:llä että pituudessa. Frans Hakasuo heitti palloa pisimmälle 7-vuotiaiden sarjassa sekä juoksi 40 m:llä kolmanneksi. Rene Kömi ja Oskari Kärki juoksivat 1000 m:llä kumpikin omassa sarjassaan toiseksi.
Urjalan piirikunnallisissa Hippokisoissa 9.6. Pinja Koivumäki oli toinen 60 m:llä ja pituudessa ja 13-vuotiaiden sarjan seipäässä kolmas. Tuomas Tuomola oli toinen pituudessa, kolmas 60 m:llä ja neljäs kuulassa.
Punkalaitumella viikonloppuna suunnistetuilla Kesälaitumen rasteilla Kati Yli-Sipilä sijoittui toiseksi ja Terhi Matintalo kolmanneksi D35-sarjassa. Naiset ovat olleet koko kesän kovassa vedossa, ja palkintosijoja on herunut monia.
Eurajoen piirikunnallisissa 2.7. Veera Matintalo voitti 40 m ja tuli toiseksi pituudessa 9-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.
Nokian kansallisissa kilpailuissa 1.7. Marika Haavisto oli sekä 60 m:llä että 600 m:llä seitsemäs ja pituudessa kymmenes.