Pikkujoulurogaining 7.11.2020

6.11.2020

LLujan pikkujoulurogaining ja kauden päätöstilaisuus Tahto-Areenalla la 7.11.2020 klo 16.00

Lauttakylän Lujan suunnistusjaoston palkitsemistilaisuus ja minirogaining sprinttikartalla Tahto-Areenan pihasta ensi lauantaina. Tilaisuus on kokonaan ulkona, joten pukeuduthan sään mukaan. Huolehdithan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Käsidesiä on saatavilla. Ethän tule sairaana paikalle.

 

Palkitsemistilaisuus alkaa klo 16. Palkitaan parhaat nuoret ja Lujan mestarit.

Palkintojenjaon jälkeen rogainingin karttojen jako. Rogainingiin startataan yksitellen lähtöleimauksella ja jokainen huolehtii, että on maalileimauksessa määräajassa (30 min/20min).

Maalissa tarjolla kahvia, lämmintä mehua ja kakkua.

Molempien rogaining-sarjojen paras saa makean palkinnon, ja lisäksi arvotaan yksi makea palkinto kaikkien kesken. Lisäksi kaikki lapset palkitaan pienellä pikkujoulupussilla.

 

Rogainingissa rasteja on runsaasti, ja rastit saa kiertää vapaavalintaisessa järjestyksessä. Tavoitteena on kerätä määräajassa mahdollisimman monta pistettä. Eri rasteista saa koodin verran pisteitä, mikä vaikuttaa reitin suunnitteluun. Emit-leimaus.

Suunnistajat kulkevat rogainingin aikana liikennesääntöjä noudattaen varovaisesti liikenteessä. Ilta pimenee, joten heijastimet päälle ja lamppu taskuun kartanluvun avuksi. Rasteilla on heijastimet.

Rogainingiin startataan yksitellen lähtöleimauksella ja jokainen huolehtii, että on maalileimauksessa määräajassa (30 min/20min). Ajan yli menevistä alkavista minuuteista vähennetään 10 pistettä/minuutti lapsilla ja 30 pistettä/minuutti aikuisilla.

Tulokset lasketaan heti maaliin tulon jälkeen ja rogainingin palkinnot jaetaan, kun tulokset selvillä.

Tervetuloa!