uutisarkisto

TASOIHIN JA OHI!!! (22.11.2008)
Luja HT:n vieraaksi saapui lauantai-iltapäivällä Kirkkonummen Salamat. Pelillä oli suuri merkitys molemmille joukkueille, sillä hävinneen joukkueen kohtalo oli jäädä sarjataulukossa viimeiseksi. Lujalla oli ollut viikko aikaa harjoitella ja toipua edellisen ottelun tappiosta ja se näkyikin kotijoukkueen iloisena ilmeenä. Luja HT voitti ottelun kolmannen erän voittomaaleilla 4 – 2 (1-1;1-1;2-0).
Luja HT pelasi viime viikolla kaksi peliä vieraissa. Ensin Luja matkasi keskiviikkona Naantaliin paikallisen VG-62:n vieraaksi ja heti perään lauantaina Kauniaisiin GranIFK:n vieraaksi. Keskimäärin peleissä kävi hyvin, sillä ensimmäisen ottelun Luja HT voitti 3 – 5 (0-2;2-3;1-0) ja jälkimmäisen hävisi 7 – 3 (1-1;3-0;3-2).
Karhunkaato onnistui! Luja voitti porilaisen Karhu-Futiksen miesten IV divisioonassa selvästi 0-6.
HIIHTOKOULU ALKAA!! (12.11.2008)
Lauttakylän Lujan hiihtokoulu alkaa ilmoittautumiskerralla 20.11. Kännölässä ja jatkuu koko talven ajan torstaisin klo 18-19! Tervetuloa mukaan!
Luja HT pelasi viime keskiviikkona vieraspelin Raumalla Vermuntilan Tempoa ja lauantaina kotipelin Forssan Palloseuraa vastaan. Molemmissa peleissä tuloksena oli yhden maalin tappio. Raumalla tulokseksi jäi 5 – 4 (2-3;3-0;0-1) ja Huittisissa 2 – 3 (0-1;1-1;1-1).
Rautaveden maratonilla 1.11. juoksi Jouko Mahlamäki puolimaratonin kaikkein nopeimpaan aikaan: 1.12,38. Antti Hirvineva oli maratonilla 20. ja Ilkka Rantaniitty kuudes 10 kilometrin matkalla.
Luja HT matkasi lauantai-illaksi pääkaupunkiseudulle Kirkkonummelle aloittamaan viiden ottelun otteluputkensa. Lisäksi tulevista viidestä ottelusta viidentoista päivän sisällä vain yksi on kotiottelu. Edellisestä otteluputkesta ei jäänyt kotiin tuomisia pisteiden muodossa, joten tämän Salamat-pelin merkitys korostui
Luja HT kohtasi lauantai-iltapäivällä kotihallissaan Grankulla IFK:n viikon pelitauon jälkeen. Tauko oli tehnyt hyvää, sillä joukkueen pelillinen ilme oli ottelussa hyvä läpi koko ottelun.
Maratonilla Kankaanpäässä 18.10. juoksi Jouko Mahlamäki kaikkein nopeimman ajan: 2.38,36, joka on myös Lujan uusi ennätys. Eroa toiseksi tulleeseen kertyi peräti noin 15 minuuttia.
Kuntojalkapalloa kaikille innokkaille ikään ja kuntoon katsomatta perjantai-iltaisin klo 20 - 21.